Maar liefst 40 deelnemers verzamelden zich met ronkende motorren op het Ridderplein te Gemert in de ochtend van 29 augustus jl. Samen dronken wij een drankje om alvorens van start te gaan met de regenachtige rit met maar liefst 0 stoplichten door Oost Brabant richting Veghel. Bedankt voorrijder en andere road captains voor de hulp tijdens de rit.

Eenmaal aangekomen, stonden Riny en Willia klaar met de WensAmbulance en Sietse en Peggy waren al gestart met het bakken van het vlees op de BBQ. Na opwarmen binnen in de prachtige motorfarm, hebben we samen van een BBQ genoten en werden de drankjes door Annie en Lucienne verzorgd. Joop leidde de gasten rond door zijn verzameling. Kris hielp bij het maken van foto’s. Om de beurt nam haar broer Pierre foto’s van de deelnemers op de motor en Route 66 en hebben wij een loterij georganiseerd. De winnaar van het winnende lot zou een fotoshoot winnen bij Pierre van PPM fotography. De trotse prijswinnaars waren leden Paul en Astrid van Beek.

Los van de inschrijving fee, waren er ook een paar mensen die extra donaties hebben gedaan die dag. Tevens is er geld opgehaald voor de aspergerit van het voorjaar. Tezamen resulteerde dit in een opbrengst van maar liefst € 668,- welke Patricia symbolisch op een cheque aan WensAmbulance overhandigd heeft. Bedankt donateurs voor deze geweldige opbrengst.

Graag willen wij alle deelnemers, vrijwilligers, het bestuur en uiteraard ook Joop en Annie van het Amerikaanse motorfarm van harte bedanken voor de geslaagde middag!

Donaties, ook kleine, zijn uiteraard van harte welkom. Af en toe gaan we met de donatie box rond en bij Central staat er een donatie box op de bar in de coffee corner, maar je kunt ook via het rekeningnummer van het Corridor Chapter via IBAN NL76INGB0005115208 o.v.v. WensAmbulance Brabant doneren. Hartelijk dank!
Tot de volgende keer, met lieve motorgroet,

Patricia Bol

Meer foto’s zien, klik hier.