Charity 2021

Het goede doel voor 2021: WensAmbulance Brabant

 

Ieder mens heeft een laatste wens…….
Nog één keer het ouderlijk huis zien. Naar een dierbaar familielid die jarig is. Of nog één keer die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet zo lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. Omdat ze bijvoorbeeld aan het bed gekluisterd zijn en zittend vervoer niet meer mogelijk is.
Gelukkig is er dan WensAmbulance Brabant die met een vijftal ambulances en ruim 150 professionele vrijwilligers honderden wensen per jaar in vervulling kunnen laten gaan. Met de ambulances die uitgerust zijn met comfortabele brancards brengen zij terminaal zieken nog één keer naar hun favoriete plaats.

Na een succesvolle opbrengst van €2045,00 euro in 2020 hebben we besloten om in 2021 nog een jaar geld in te zamelen voor Wensambulance Brabant. Het Corridor Chapter is blij dat we een steentje kunnen bijdragen. De opbrengsten voor dit goede doel worden gegenereerd door jullie donaties in de collectebus in de shop van Central Harley-Davidson, een deel van de opbrengsten van de info/broodjes stand, hamburger middagen en van opbrengsten tijdens andere activiteiten. 

Mocht je zelf een donatie willen doen? Maak rechtstreeks een bedrag over op rekeningnummer IBAN NL90RABO0106057944 t.n.v. stichting WensAmbulance Brabant o.v.v. naam, adres of email-adres. Zet bij je naam ook eventueel de vermelding ‘Corridor Chapter’ erbij, dan weten we namelijk hoeveel onze club doneert. Je kunt ook doneren op rekeningnummer IBAN NL76INGB0005115208 t.n.v. Corridor Chapter o.v.v. WensAmbulance Brabant. 

Tevens staat er een collectebus bij Central Harley-Davidson. Alle donaties zijn van harte welkom. Onze dank hiervoor! 

Charity geschiedenis

Share This