Charity 2018

Goede doel voor 2018 is Stichting Hulphond Nederland

Opbrengsten voor dit goede doel worden gegenereerd door jullie donatie in de collectebus in de shop van Central, een deel van de opbrengsten van de info/broodjes stand en de opbrengst van de terugkerende hamburgermiddag/avond. Donaties zijn van harte welkom en alvast dank daarvoor!

Wat doet Hulphond Nederland?
Hulphond Nederland heeft ruim 30 jaar ervaring in het trainen en opleiden van hulphonden. Zij reiken een helpende hand aan mensen met zware fysieke beperkingen, epilepsie of trauma’s, als ook kinderen en jongeren met ernstige gedragsstoornissen, een geestelijke beperking of het syndroom van Down. De inzet van hulphonden voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. De honden leren tot wel 70 vaardigheden om mensen te helpen. De doelstelling van Hulphond Nederland is het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid, waardoor (re-)integratie in de samenleving wordt bevorderd. De stichting heeft de ambitie om vanaf 2018 jaarlijks tenminste 1.000 mensen te helpen door de inzet van een hulphond.

Aan het einde van ons motorseizoen zullen we namens het Corridor Chapter de cheque gaan aanbieden aan Hulphond Nederland te Herpen.

Alvast bedankt namens,
Ester Heesakkers
Charity Officer Corridor Chapter.

 

 

 

Share This