Het weekend van 20 augustus j.l. stond in het teken van Corridor Chapter meets Limburg Chapter.
Met 34 leden van ons Chapter zijn we op vrijdagmiddag vanuit restaurant Lekker in Steensel vertrokken naar Valkenburg. Enkele leden gingen op eigen gelegenheid i.v.m. werk en Marlies had de pech dat de motor haar in de steek liet `s morgens. Zij en Evert zijn later in Valkenburg ook aangesloten. Het was een mooie rit met prachtig weer en doorkruiste ook nog een stukje Duitsland.

‘s Avonds met het diner wat we gezamenlijk hebben genuttigd was iedereen aanwezig en werd er aan de bar weer ouderwets slap geluld. Het was heel leuk dat flink wat nieuwe leden van ons Chapter erbij waren. Deze zijn meteen goed ingeburgerd. We hebben nog bezoek gehad in het hotel van enkele leden van het Limburg Chapter die met ons een borrel hebben gedronken.

Zaterdagmorgen na het ontbijt zijn we met zijn allen vertrokken naar Dutch Hills in Kerkrade om daar het Limburg Chapter te ontmoeten. We werden ontvangen met natuurlijk Limburgse Vlaai. Zij hebben ons meegenomen voor een rit van 190 kilometer door de Belgische Ardennen en teruggebracht naar het hotel in Valkenburg. De lunch onderweg was top geregeld voor in totaal zo een 60 rijders.  De rit was heel mooi en zijn 4 landen doorkruist.

‘s Avonds zijn we opgehaald bij het hotel met een huifkar die ons naar Schin op Geul heeft gebracht. Deze ritten waren hilarisch en heel gezellig. De BBQ was perfect georganiseerd door de uitbater en de muzikant die we hadden ingehuurd bracht er al snel de stemming in. Na enkele communicatie stoornissen met de bestuurder van de huifkar zijn we ‘s nachts toch allemaal in het hotel beland, behalve Marcel Thomassen, die waren we vergeten. Hij is nog nagebracht door Ron, director van het Limburg Chapter. In de hotelbar hebben we nog een paar afzakkers genomen.

Zondagmorgen zijn we versnippert huiswaarts gereden met mooi droog weer.

Het was een heel gezellig weekend! We danken het Limburg Chapter voor de uitnodiging en wellicht kunnen we volgend jaar iets in deze vorm voor hen terug doen.

Klik hier voor het filmpje op YouTube wat chapterlid Yvonne van Noije gemaakt heeft van het weekend, de moeite waard om te kijken. Er zijn ook nog foto’s gemaakt, deze staan hier op de website.

Gr Frans en Marion

Share This