The Great Relay – 12 juni 2021 

Beste leden,

Op zaterdag 12 juni rijden wij met de Pan America in ons midden langs een prachtige route naar West Coast Motors Alkmaar. We vertrekken om 09.30 uur bij Central Harley Davidson ‘s-Hertogenbosch en zullen rond 15.00 uur aankomen in Alkmaar.

We willen graag weten wie er meerijdt. Geef je daarom, vóór 5 juni, op via onderstaande button.

De route is hier te downloaden.

Bij de start van de rit zal er merchandise (vlaggetjes, stickers en patches) voor de deelnemers beschikbaar zijn.

Tijdens de rit zullen we over 3 pontjes gaan, deze worden betaald door het Chapter.

In verband met corona blijft het lastig om een lunch adres te reserveren. Daarom hebben we een stop bij de McDonalds in Woerden. Hier kan iedereen wat eten en drinken, of je zelf meegebrachte lunchpakketje nuttigen.

De leden van het Coast Riders Chapter zullen ons tegenmoet komen met hun Chapter vlag en ons het laatste stuk naar de dealer vergezellen. Daar zullen we de Pan America officieel overhandigen.

Op de facebook pagina van The Great Relay 21 zijn al verschillende foto’s en filmpjes te vinden van de eerste etappes. Neem eens een kijkje om een indruk te krijgen.

Na de overdracht en het fotomoment ga ik via de snelweg terug naar Brabant. Iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten of via een eigen weg terug naar huis te gaan.

Door mee te rijden krijg je de kans om kennis te maken met de nieuwe Harley-Davidson Pan America zelf, én kun je je steentje bijdragen voor Two Wheels For Life. The Great Relay steunt deze hulporganisatie, die in Afrikaanse landen motoren inzet als transportmiddel voor gezondheidszorg. Zo bieden ze maar liefst 47 miljoen mensen meer of betere toegang tot gezondheidszorg, waaronder COVID-19-vaccins. Meerijden (en doneren) dus! Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen voor de hoogste fundraisers, zoals een trip naar Afrika om het werk van Two Wheels met eigen ogen te zien. Ook zijn er mooie prijzen voor de chapters die gezamenlijk het meeste geld ophalen! Via Corridor Chapter, The Netherlands (thegreatrelay21.com) kom je op onze persoonlijke donatiepagina, waarop jij met het chapter geld kunt inzamelen en/of doneren.

The Great Relay heeft alles in zich om een onvergetelijk avontuur te worden. Meer info over de route, de deelnemende dealers en chapters en de nieuwe Harley-Davidson Pan America vind je op www.thegreatrelay21.com.

Groeten en tot 12 juni,
Frans Hoevenaars
Director Corridor Chapter