Op zondag 5 juli organiseren we de eerste ride out van dit seizoen. Een route van ongeveer 120 km met als vertrek en eindpunt Central Harley-Davidson ‘s-Hertogenbosch (Hervensebaan 13). Omdat dit de eerste ride out is vanaf de nieuwe winkel van onze sponsoring dealer, willen we jullie verwelkomen met een echte Bossche lekkernij!

Voor de lunch zullen we stoppen op een ruime parkeerplaats in Den Dungen, waar iedereen 1,5 meter afstand kan houden. Hier heeft iedereen de gelegenheid om zijn eigen meegebrachte lunch te nuttigen. Naast de parkeerplaats is de vernieuwde cafetaria ‘t Pleintje, waar je eventueel een snack kan bestellen. Hier kan ook gebruik gemaakt worden van het toilet. 

We willen gaan rijden in groepen van ongeveer 15 motoren. Dit om te voorkomen dat het tijdens de lunch te druk wordt. Deze groepen zullen 10 minuten na elkaar gaan vertrekken. 

Verzamelen met Bossche lekkernij: 10.00 uur
Vertrek in groepen van ongeveer 15 motoren: vanaf 11.00 uur (met steeds 10 min ertussen)

We willen graag weten wie er mee rijd. Daarom vragen we om je vooraf op te geven door te mailen naar activityofficer@corridorchapter.nl (Alleen voor Corridor Chapter leden).

De route is te downloaden op de website. 

Natuurlijk gelden ook voor ons te allen tijde de regels van het RIVM. Houd 1,5 meter afstand en bij klachten blijf je thuis. Alleen door ons allemaal aan de regels te houden kunnen we weer vaker gaan rijden. En dat is natuurlijk wat iedereen wil!

Hopelijk zien we je 5 juli!