Vrijdag 13 december hebben ik en Kris Raven samen het mooie bedrag van €1.198,- overhandigd aan Hulphond Nederland te Herpen. Met deze bijdrage tezamen met het donatiebedrag van 2018 is ruim €2.500,- opgehaald. Hiermee kunnen zij de totale trainingsperiode van een hulphond bekostigen. Hulphond is ons dankbaar hiervoor. Dank aan iedereen van het Corridor Chapter die dit mooie bedrag hebben opgehaald!

Tevens als dank hebben wij zelfs een demonstratie gekregen, gegeven door trainster Saskia met hulphond Messi. In de demonstratie liet Saskia zien wat voor handelingen hulphonden zoal dienen aan te leren om cliënten te kunnen helpen. Erg leerzaam en mooi om te zien hoe ze dat doen.

Kijk hier voor de foto’s welke gemaakt zijn tijdens de cheque overhandiging of op de website.

Zoals bekend stopt het Corridor Chapter vanaf 2020 met het inzamelen van geld voor dit goede doel en gaan we starten met sponsoring van WensAmbulance Brabant. Uiteraard staat vrij dat je zelf Hulphond Nederland kunt blijven volgen en ze op welke wijze dan ook te sponsoren, particulier of zakelijk. Ze bieden diverse mogelijkheden aan. Kijk op hun website https://hulphond.nl/.

Patricia Bol