Datum/Tijd
03/10/2021
11:00 - 17:00

Locatie
mc Donalds Heesch

Download ical
iCal

Toevoegen aan Google calender
0


Sluitingsrit – 3 oktober 2021 

Zondag 3 oktober a.s. is het weer tijd voor de sluitingsrit, deze keer georganiseerd door Sjon en Yvonne van der Wielen. We verzamelen vanaf 10.30 uur bij McDonalds in Heesch en vertrekken om 11.00 uur voor een mooie route door Noord-Oost Brabant. Het eindpunt van de route is eveneens bij McDonalds in Heesch, aangezien Central Harley-Davidson die dag geen koopzondag heeft.

De lunch is rond 12.30 uur bij Brasserie L’église in Macharen met een Brabants Plenkske, bestaande uit een tomatensoepje, broodje ham/kaas, bourgondische kroket op brood en een spiegelei. De kosten hiervoor bedragen € 13,00 per persoon inclusief 1 kop koffie of thee.

Huishoudelijke mededelingen
– Ook voor deze rit geldt dat je je van te voren aan moet melden als je mee wilt rijden. Geef je uiterlijk zondag 26 september a.s. op door te mailen naar sjonenyvonne@ziggo.nl.

– Het bedrag voor de lunch (€ 13,00 per persoon) dient vooraf betaald te worden en uiterlijk maandag 27 september a.s. bijgeschreven te zijn op rekeningnummer NL76INGB0005115208 t.n.v. Corridor Chapter The Netherlands o.v.v. ride out 3 oktober. Indien het bedrag dan niet is ontvangen, wordt er geen lunch voor jou geregeld.

– De geldende Corona-maatregelen dienen gerespecteerd te worden. Dit betekent o.a. dat je voor de lunchlocatie in het bezit moet zijn van een geldig coronatoegangsbewijs (volledig gevaccineerd, aantoonbaar recent hersteld van een coronabesmetting of minder dan 24 uur geleden negatief getest) en deze ter plekke moet kunnen laten zien samen met je ID kaart. Over de maatregelen wordt geen discussie gevoerd dus als je je hier niet in kunt vinden, ben je welkom om mee te rijden maar kun je niet mee gaan lunchen.

De route is hier te downloaden. Het begin van route deel I en het einde van route deel II wijkt iets af van de route zoals die op de kaart van de meeste navigatiesystemen wordt weergegeven. Dit komt door een recente aanpassing van de rotonde vlakbij de McDonalds. Sowieso is bij een ride-out de route zoals aangegeven door de wegzetter altijd leidend maar hier wijkt het dus vrijwel zeker af.

Dus geef je op en hopelijk zien we je dan!