Het eerste jaar was ik Assistent Director onder de vleugels van Hans Jonkers met de intentie om na een jaar het Director schap op me te nemen.  Hans was een hele goede leider en ik dacht, dat evenaar ik nooit. Was best wel spannend het eerste jaar (:

Wat me het meeste is bijgebleven zijn toch wel de vele reizen naar binnen en buitenland die we hebben georganiseerd. 10 jaar op een rij naar Faak am See waar we bij Peter en Martha een perfect logeer adres hadden. Wat hebben we daar een plezier gehad met de leden. We boekten als we weggingen en betaalden dan als we thuis kwamen. Het is zelfs een keer voorgekomen dat we in een kwartier volgeboekt waren en geld moesten terugstorten. De reizen naar de verschillende European Rallys en de Benelux Rallys. Van het Gardameer, Breda, La Rochette, Rome, Praag, Fuengirola waar we een vrachtwagen hadden gecharterd voor 24 motoren en wij op het vliegtuig naar Allicante vlogen en vandaar op de motoren verder. Dat was een onvergetelijke gezellige week. In Praag waar Marion 24 kaartjes wist te bemachtigen voor de Rolling Stones, ook een onvergetelijke ervaring om dit met zoveel leden te mogen beleven. Nooit is er een onvertogen woord gevallen tijdens deze reizen en altijd stond wat “Brommer rijden en lol maken” voorop.

De diverse chapters in binnen en buitenland hebben vaak laten weten dat we een heel fijn chapter zijn om mee op te trekken. Met name de BBR wordt heel goed gewaardeerd en ik ben blij dat die weer gaat plaatsvinden. Van een klein feestje op het voetbalveld bij Theo en Mientje in Zeeland tot een groot evenement bij ‘t Denneke in Zandoerle.

Tijdens de vele HOT`s  (Harley Officers Trainingen) in binnen en buitenland heb ik superveel contacten gelegd en vrienden gemaakt. In Sevilla heb ik het 4e HOG lid getroffen en een biertje met hem gedronken. Hij was een van de oprichters van de HOG en werkt nog steeds bij Harley Davidson in Milwaukee. Op zijn HOG pas staat ook echt nummer 4. Dit soort belevenissen vergeet ik nooit.

Ik ben supertrots op het Corridor Chapter en heb 13 jaar met veel plezier leiding gegeven aan mijn clubke. Onze activiteiten commissie heeft door de jaren heen hele leuke activiteiten georganiseerd en samen met de vrijwilligers vorm gegeven aan een vol kwalitatief programma, ieder jaar weer opnieuw. Het bestuur is een hecht team met allemaal kanjers, dat maakt het voor een director wel makkelijk.

Ook heb ik enkele dieptepunten meegemaakt zoals b.v. het overlijden van mijn soulmate Piet van der Maat. Overal waar we kwamen dachten ze dat we broers waren, of zelfs vader en zoon. Zijn uitvaart werd op 2 plaatsen gehouden. In Den Bosch en in La Rochette bij de Benelux Rally waar de leden van het Corridor Chapter een kerk bezochten en de foto van Piet bij het altaar plaatste. Ik mis Piet nog steeds.

Als director heb ik ook een paar keer een minder populaire beslissing moeten nemen, en dat hoort ook bij leiding geven aan een club. Alles voor de club.

Tijdens de ALV ben ik super in het zonnetje gezet en voel me zeer geëerd door alle lovende woorden en de cadeautjes. Ook het fotoboek waar enkele leden me middels een persoonlijk verhaal bedankte heeft me goed gedaan. Een persoonlijk kaartje en een heleboel knuffels. Ik kan een boek schrijven over alles wat ik heb meegemaakt in die jaren, maar die herinneringen zijn een leuk onderwerp op de vele leuke trips die nog gaan komen bij een biertje.

Ik wil iedereen die me in de afgelopen 13 jaren gesteund heeft enorm bedanken en wens Maarten en Mitchel samen met het bestuur en de AC heel veel succes en wijsheid toe.
Ik wil Central Harley Davidson Den Bosch super bedanken voor de fijne samenwerking al die jaren en hoop dat de gezelligheid die we in Veghel ervaarden snel terug keert in Den Bosch.

See you al soon.
“een bietje brommer rijden en lol maken”
Gr Frans

Share This