Beste Corridorvrienden,

Onlangs heeft het Corridor Chapter het nieuwe goede doel voor 2020 al bepaald. We hebben bijna 2 jaar Stichting Hulphond gesponsord en nu wordt het tijd voor een nieuw goed doel. Wij hebben gekozen voor Stichting WensAmbulance Brabant.

Om alvast kennis te maken met hen, zijn Cees Huijben en Riny van der Donk speciaal voor ons aanwezig tijdens onze bijkletsmiddag te Central Harley-Davidson op zaterdag 30 november a.s. Aan de hand van beelden zullen zij uitvoerig toelichten wat WensAmbulance Brabant zoal doet. Cees en Riny gaan om 13.00 uur van start met de presentatie. Tevens kun je een Wens Ambulance bezichtigen.

Ben jij er ook bij? Drankjes staan koud en onze vrijwilligers verkopen natuurlijk ook een lekkere snack voor de inwendige mens.

WensAmbulance Brabant:

Ieder mens heeft een laatste wens….

Nog een keer het ouderlijk huis zien. Naar een dierbaar familielid die jarig is. Of nog één eer die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam.

Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet zo lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. Omdat ze bijvoorbeeld aan het bed gekluisterd zijn en zittend vervoer niet meer mogelijk is.

Gelukkig is er dan WensAmbulance Brabant die met een vijftal ambulances en ruim 150 professionele vrijwilligers honderden wensen per jaar in vervulling kunnen laten gaan. Met de ambulances die uitgerust zijn met comfortabele brancards brengen zij terminaal zieken nog een keer naar hun favoriete plaats.