Datum/Tijd
24/10/2021
15:00 - 17:00

Locatie
Kloosterhotel-Restaurant La Sonnerie

Download ical
iCal

Toevoegen aan Google calender
0


Wijn-spijs proverij – 24 oktober 

Wij willen de zomerpret niet drukken, maar toch alvast vooruit kijken naar een leuke activiteit in het najaar. Straks als de dagen weer korter worden en we de motor op ‘stal’ zetten, dan zijn er genoeg andere leuke dingen om te doen. Zo ook voor de liefhebbers: wijn proeven! Vorig jaar is deze proeverij helaas door corona en andere beperkingen geannuleerd.

Zoals beloofd: ‘wat in het vat zit verzuurd niet’! Inmiddels heb ik contact gehad met Marianne van den Hurk van Wijnlover. Op zondagmiddag 24 oktober a.s. organiseren wij samen met Wijnlover en het Corridor Chapter een gezellige en exclusieve middagbeleving voor onze leden. Het programma start om 15:00 uur tot 17:00 uur en bestaat uit het proeven van 5 wijnen gecombineerd met 5 diverse hapjes. De totale kosten komen uit op euro 45,- p.p. incl. BTW. Let op: er zijn maximaal 14 plekken beschikbaar!

Marianne’s passie voor wijn begon zo rond de eeuwwisseling. Ze heeft haar wijnbrevet en vinologenopleiding gehaald, gastronoom sommelier gehaald bij Peter Klosse, wine2move bij Claudia van Dongen en zij is nu WSET3 aan het volgen bij Edwines school. Marianne’s passie ligt vooral bij wijn -spijscombinaties maken en uiteraard proeven en ze grijpt regelmatig uit het rijkelijk pallet aan wijnen uit de wijnkelder van het voormalig klooster, La Sonnerie. Mocht je meer informatie willen lezen van Marianne, kijk eens op dit artikel.

Schrijf je nu alvast in!
Deze middag is speciaal voor onze chapter leden. Je kunt je alvast aanmelden via mail charityofficer@corridorchapter.nl. De uiterlijke inschrijfdatum is 14 oktober a.s. Let wel, vol = vol! Geef even aan of je uitzonderingen hebt, allergieën of dieetwensen m.b.t. de hapjes. Verdere informatie over de betaalwijze e.d. volgt later na inschrijving.

Locatie:
De proeverij vindt plaats in Kloosterhotel-Restaurant La Sonnerie, Nieuwstraat 45 te Son. Een prachtig familiehotel waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, laat het me weten via charityofficer@corridorchapter.nl

Groetjes, ook namens de activiteiten commissie,

Patricia Bol