Datum/Tijd
25/07/2021
10:30 - 17:00

Locatie
BP De Gagel

Download ical
iCal

Toevoegen aan Google calender
0


Ride Out 25 juli 2021 – Over de Utrechtse Heuvelrug

Beknopte info:
Verzamelen vanaf 10.00 uur bij BP Tankstation De Gagel (aan de A50)
Vertrek deel 1 om 10.30 uur (124 km)

Lunch bij de Food Court Amersfoort rond 13.15 uur. Hier is een McDonalds, KFC, Subway en Shabu Shabu, maar kan ook een zelf meegebracht lunchpakketje genuttigd worden.

Vertrek deel 2 om 14.00 uur (91 km)
Eindpunt bij De Maximasluizen in Lith

De route is hier te downloaden. 

Uitleg van de route:
Vertrek 1e deel (124 km) om 10.30 uur vanaf de Parkeerplaats aan de A50  bij BP Tankstation De Gagel. Om ff wat meters te maken volgt de route voor een kwartier de A50 om zo snel de Maas en de Waal over te komen. Bij afslag 19 gaan we er af en volgt de route meer provinciale, secondaire wegen en weggetjes.
In Scherpenzeel bij Esso Tankstation ‘t Zwarteland is een korte stop voor een toiletbezoek of een snelle koffie of id. De geplande aankomsttijd bij de food court Amersfoort om 13.15 uur. Hier kan in elke geval de zelf mee gebrachte boterham genuttigd worden. Maar er is vast ook keus uit een andere hap voor wie zijn boterham al op heeft. Het adres van de food court is Wiekenweg Amersfoort.

Voor het 2e deel  (91 km) van de Ride Out is het vertrek om 14.00 uur gepland. Via wederom de Utrechtse Heuvelrug gaat het richting Rhenen. De “pas” over de Amerongseberg, maar liefst 69,2 meter hoog, ontbreekt er niet aan. Het is tenslotte ook de op 3 na hoogste berg van Nederland. Om later bij Rhenen de Provincie Utrecht te verlaten via de brug over de Neder-Rijn. In Ochten bij de Mc Donalds is er een korte stop gepland voor een toilet bezoek of tiet fur ‘n pafke of id.

Via de prins Willem-Alexanderbrug over de Waal en de laatste van de grote rivieren, de Maas, gaan we met het veer Alphen Oijen over. Zorg dat je wat kleingeld hebt om de veerman te betalen. Nog een dijkweggentje en het we komen bij het eindpunt van de Ride Out de Maximasluizen.

Vergeet je mondkapje niet mee te nemen!!  Even lenen van een ander is niet handig.