Datum/Tijd
02/05/2021
11:00 - 18:00

Locatie
Oude locatie Central

Download ical
iCal

Toevoegen aan Google calender
0


Ride In – 3 mei 2021 – Van oud … naar nieuw!

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Central Harley-Davidson is verhuisd van Veghel naar ’s-Hertogenbosch. In 2020 hadden we gepland om tijdens Central Harley Day als Chapter met de Ride In symbolisch te verhuizen van Veghel naar ‘s-Hertogenbosch. Helaas heeft corona toen roet in het eten gegooid en hebben we dit doorgeschoven naar 2021. Zoals we allemaal weten bepaald corona nog steeds ons dagelijks leven en is ook dit jaar de Central Harley Day gecancelled.

We hebben nu besloten om op 2 mei a.s. deze symbolische rit toch te gaan rijden maar wel met een aantal belangrijke regels die door iedereen in acht genomen dienen te worden. Ook na de versoepelingen van 28 april a.s. is het nog steeds niet toegestaan om met meer dan 2 personen buiten in een groep te staan. Wij willen als chapter hiervoor geen boete(s) riskeren.

We vertrekken stipt om 11.00 uur vanaf de oude locatie Corridor te Veghel en rijden een mooie rit van 61 km naar de nieuwe locatie van Central Harley-Davidson ’s-Hertogenbosch.

We willen deze Ride In graag in groepsverband rijden maar dat betekent wel dat we ons aan een aantal regels moeten houden.

– Kom pas max. 10 minuten voor vertrek in Veghel aan
– Sluit meteen aan achter de laatste in de rij
– Houd je helm op
– Blijf op je motor zitten/bij je motor staan (allemaal op 1,5 meter afstand)
– We vertrekken stipt om 11.00 uur
– In de route zijn 2 pontjes opgenomen (kosten voor eigen rekening € 1,70 per pont, pinnen is mogelijk)
– Ook op de pont blijven we op de motor met de helm op

Na aankomst bij Central Harley-Davidson gaat iedereen zijn eigen weg (eigen verantwoordelijkheid).

De route is hier te downloaden.