Datum/Tijd
04/06/2022 - 06/06/2022
Hele dag

Locatie
Wellness Hotel Kamperduinen

Download ical
iCal

Toevoegen aan Google calender
0


Pinksterweekend Zeeland – 4 t/m 6 juni 2022

Zoals de meesten van jullie weten, stond er voor 2020 en 2021 het Pinksterweekend in Zeeland gepland. Door COVID-19 is het toen niet doorgegaan. Echter gaan we dit jaar het opnieuw met plezier organiseren.

Traditiegetrouw organiseert het Corridor Chapter met Pinksteren een gezellig weekend van motorrijden en samenzijn. Met Pinksteren 2022 gaan we een weekend naar Zeeland. Het land van de dammen, dijken en kustwegen afgewisseld met culturele dorpjes en steden en de mooie water vergezichten maken Zeeland tot een prachtige buur provincie.

Wij hebben de accommodatie kunnen vastleggen voor dit weekend, te noemen het Wellness Hotel Kamperduinen te Kamperland. Het hotel is gelegen tussen het Veerse meer én de zee.

Hierbij sturen wij je wederom de mogelijkheid tot inschrijving voor de accommodatie. Wij hebben 28 slaapplaatsen (7 x 4-persoonsappartement) beschikbaar, dus wij raden je aan snel in te schrijven, uiterlijk vóór 24 maart a.s. Aankomst is op zaterdag 4 juni 2022, vertrek is op maandag 6 juni 2022.

Wij bieden het pinksterweekend aan in de vorm van een arrangement à eur. 189,- p.p. incl. BTW op basis van halfpension welke bestaat uit:
2 x overnachting *
2 x ontbijtbuffet
2 x 3-gangen diner
Parkeren in garage en Wifi
Excl. Handlingskosten à eur. 3,50 p.p.p.n.

*Het ruime appartement bestaat uit 2 aparte slaapkamers, een badkamer en een woonkamer. In 1 van de 2 slaapkamers staat een tweepersoonsbed in de andere slaapkamer staan 2 x eenpersoonsbedden welke je uit elkaar kunt schuiven. Overige lunches, drankjes en handlingskosten zijn voor eigen rekening.

Het exacte programma, tijden en routes volgen later.

Ga je gezellig met ons mee? Schrijf je in via onderstaande knop of stuur een mail naar remko.bol@hotmail.com, met vermelding van het aantal personen.

Gelieve het bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL76INGB0005115208 t.n.v. Corridor Chapter o.v.v. naam / aantal personen / pinksterweekend 2022.
Inschrijving is geldig na ontvangst betaling.

Groetjes,

Remko en Patricia Bol