Datum/Tijd
29/08/2021
11:00 - 17:00

Locatie
Brasserie de Keizer

Download ical
iCal

Toevoegen aan Google calender
0


Inschrijving Charity rit zondag 29 augustus a.s. geopend

Zoals eerder aangekondigd zijn wij blij mede te delen dat zondag 29 augustus a.s. in teken staat van WensAmbulance Brabant. We hebben een leuke rit georganiseerd in combinatie met een gezellig samenzijn in het Amerikaanse motor farm te Veghel.

We verzamelen vanaf 10:00 uur bij Brasserie de Keizer aan het Ridderplein 3 te Gemert, waarna stipt vertrek om 11:00 uur. We rijden dan gezamenlijk naar de motor farm, alwaar we verwachten rond 12:30 uur te arriveren. Daar wachten wij je op met een heerlijke BBQ lunch verzorgd door een ambachtelijke slager bestaande uit vlees, salade, sauzen, stokbrood en smeersels. Je waant je in de nostalgie van het prachtige levenswerk van Joop van de Boogaart en kijk gerust rond naar de mooie exemplaren Amerikaanse motoren. Als je wilt ga je met jouw bike op de foto op Route 66 binnen in het museum, echt te gek! Tijdens de middag wordt er ook een loterij gehouden met als prijs een fotoshoot van jou, je partner en/of gezin, je bike noem het maar bij PPM Photography op locatie in zijn studio! Uiteraard komt Riny van WensAmbulance Brabant met een ambulance op locatie en voor diegenen die willen kun je de ambulance van binnen en buiten bekijken.

Kosten voor de deelname bedragen € 18,50 per persoon inclusief rit, toegang motormuseum, BBQ lunch en foto van jou op je motor. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar WensAmbulance Brabant. Joop zorgt voor de drankjes die je ter plekke à contant aan de bar kunt kopen, een consumptie kost € 1,50 per stuk.

Doe jij ook mee en heb je zin in een gezellige middag uit en wil je ook een steentje bijdragen aan het goede doel? Schrijf je hier in en geef aan met hoeveel personen je komt. Gelieve te betalen vóór 14 augustus a.s. op naam van het Corridor Chapter op bankrekeningnummer IBAN-nr: NL76INGB0005115208 o.v.v. charity rit. Let op er zijn slechts 50 plekken beschikbaar deze middag. Wij houden de RIVM richtlijnen in acht. Na jouw betaling is je inschrijving pas definitief. De route volgt binnenkort en is te downloaden via de website.

We zijn nog op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers die kunnen meehelpen op locatie vanaf ongeveer 11.30 uur tot 16.30 uur. Zou je dit willen doen? Geef het door aan onze charity officer via charityofficer@corridorchapter.nl

Kortom, wij hebben er zin in om samen met JOU er een mooie happening van te maken en kijken met plezier uit naar jouw inschrijving en komst op 29 augustus a.s.

Donaties, ook kleine, zijn uiteraard van harte welkom. Af en toe gaan we met de donatie box rond en bij Central staat er een donatie box op de bar in de coffee corner, maar je kunt ook via het rekeningnummer van het Corridor Chapter via IBAN NL76INGB0005115208 o.v.v. WensAmbulance Brabant doneren. Hartelijk dank!

Groetjes namens de organisatie van het Corridor Chapter!