Datum/Tijd
07/11/2021
11:00 - 16:00

Locatie
McDonalds Uden

Download ical
iCal

Toevoegen aan Google calender
0


Maybe rit ‘snert-editie’ – 7 november  

Zondag 7 november hopen we dat de weergoden aan onze kant staan zodat we de laatste rit van het seizoen kunnen rijden. Deze keer georganiseerd door Mitchel Vissers. Het is een route van ongeveer 100 km die dus ook met wat kouder weer prima gereden kan worden. Tijdens de stop kunnen we lekker opwarmen met een kop snert en brood met spek.

We verzamelen vanaf 10.30 uur bij McDonalds Uden en vertrekken om 11.00 uur voor een mooie route over de dijken. Het eindpunt van deze route is bij McDonalds Rosmalen, aangezien Central Harley-Davidson deze dag geen koopzondag heeft.

De stop is bij Brasserie ‘t Anker (Nieuwe Weg 2, 6626 KS Alphen aan de Maas). Hier krijgen we voor €8,- p.p. een kop snert, brood met spek en een kopje koffie of thee. Mocht je iets anders te drinken willen, is dit voor eigen rekening. Zorg dat je dit betaalt voor je weer vertrekt.

Huishoudelijke mededelingen
– Ook voor deze rit geldt dat je je van te voren aan moet melden als je mee wilt rijden. Geef je uiterlijk donderdag 4 november a.s. op door te mailen naar mitchel_vissers@hotmail.nl.

– Het bedrag voor de lunch (€8,00 per persoon) dient vooraf betaald te worden en uiterlijk donderdag 4 november a.s. bijgeschreven te zijn op rekeningnummer NL76INGB0005115208 t.n.v. Corridor Chapter The Netherlands o.v.v. maybe rit 7 november. Indien het bedrag dan niet is ontvangen, wordt er geen lunch voor jou geregeld.

– De geldende Corona-maatregelen dienen gerespecteerd te worden. Dit betekent o.a. dat je voor de lunchlocatie in het bezit moet zijn van een geldig coronatoegangsbewijs (volledig gevaccineerd, aantoonbaar recent hersteld van een coronabesmetting of minder dan 24 uur geleden negatief getest) en deze ter plekke moet kunnen laten zien samen met je ID kaart. Over de maatregelen wordt geen discussie gevoerd dus als je je hier niet in kunt vinden, ben je welkom om mee te rijden maar kun je niet mee gaan lunchen.

– Mocht de rit door slechte weersvoorspelling gecancelled worden, zal het bedrag voor de lunch aan je worden teruggestort. Besluit je zelf om toch niet mee te gaan terwijl de rit gewoon doorgaat, krijg je je geld niet terug.

De route is hier te downloaden.

Dus geef je op en hopelijk zien we je dan!